Tømrer søges til vores team

Bliv en del af vores team

Elsker du en spændende og udfordrende hverdag som tømrer? Drømmer du om at arbejde med kompetente kollegaer, som er med til at styrke dine kompetencer og arbejdsglæde? Så er det dig vi søger her hos Stærkon.

Hos Stærkon udfører vi alle former for tømrerentreprise, hvor vi er specialister inden for faget, uanset om det gælder mindre eller mere avancerede projekter.

Som tømrer hos Stærkon bliver du en del af vores professionelle team af tømrer, hvor du vil møde en interessant og varierende hverdag med spændende nye udfordringer hver dag. Vi har den filosofi om, at det skaber bedre resultater og gør det nemmere, at gøre kunderne tilfredse, når vores team også er glade og tilfredse med arbejdsmiljøet. Derfor forventer vi også, at du som person er serviceminded, engageret og har gå-på-mod til at tage fat om nye udfordringer.

Lyder det som noget dig? Så søg job som tømrer hos os allerede i dag!

IMG_3504

Vi tilbyder

Vi forventer

Om Stærkon

Stærkon ApS holder til på Østerbro, hvor vi varetager byggeprojekter på det meste af Sjælland. Vi er en tømrerentreprise virksomhed, som lægger stor fokus på, at skabe de perfekte resultater for alle vores kunder og samarbejdspartnere.

Vi ser forskelligheden hos vores medarbejdere som en styrke, hvor vi tager udgangspunkt i hvert enkelte medarbejder erfaringer og kompetencer.
Så hvis du står klar til at tage ansvar og gå en spændende hverdag i møde, så vil vi meget gerne høre fra dig allerede i dag.

Send din kvalificerede ansøgning til os igennem vores kontakt formular eller send os en mail på: info@staerkon.com
Vi glæder os til at høre fra dig!

Skal du være vores næste tømrer?


  Indhent et tilbud


   Vi søger tømrer

   Vi tilbyder

   Vi forventer