Mandskabsudlejning

Mangler du en professionel tømrer til dit næste byggeprojekt? Vi tilbyder mandskabsudlejning af de skarpeste tømrer i branchen med international erfaring.
Her er 3 gode grunde til, at du skal vælge os:

Mandskabsudlejning til byggeprojekter

Hos Stærkon tilbyder vi dig professionel arbejdskraft med international erfaring i tømrerfaget. Har du behov for et par ekstra hænder til dit næste eller igangværende byggeprojekt, så er vi det rette valg for dig.

Med vores mange års erfaring i branchen, har vi udført 100-vis af projekter for tilfredse kunder og samarbejdspartnere. Vælger du os som din foretrukne samarbejdspartner, er du altid garanteret mandskabsudlejning, som du vil stille dig tilfreds med. Vi stræber kun efter det perfekte resultat og stiller os først tilfredse, når du er 110% tilfreds med det endelige resultat.

Alle vores tømrer har mange års erfaring bag sig, og har igennem tiden udført byggeprojekter flere steder i verden heriblandt Amerika og flere steder i Europa.

Så hvis du søger mandskabsudlejning af tømrer i København og omegn, som har kompetencerne i orden og en sund arbejdsmorale, så kontakt os allerede i dag. Vi giver altid et uforpligtende tilbud på din forespørgsel.

Ryan HeapES

Partner - Adm. direktør
61 62 71 70
rh@staerkon.com

Bernardo Batalla

Partner - Driftschef
91 16 53 86
bb@staerkon.com

Kevin Hackett

Samuel Sommer

Salg og tilbud
42 60 61 02
ss@staerkon.com

Ariel Santi

Drifts assistent
50 63 73 89
an@staerkon.com

Zhamir Odon

Camilo Batalla

Lydia Meehan

Admin. assistent
91 16 80 25
lm@staerkon.com

RING ELLER SKRIV FOR EN UFORPLIGTENDE SNAK OM JERES PROJEKT

Du kan også fange os på tlf. 91 67 33 63 eller skrive til os på: info@staerkon.com

Mandskabsudlejning tømrer

Står du og skal i gang med et byggeprojekt og mangler kompetente tømrer til dit team? Så er vi hos Stærkon det helt rigtige valg for dig.

Vi tilbyder dig mandskabsudlejning af de skarpeste tømrer i branchen. Vores erfaringer strækker sig udover en bred vifte, hvor vi igennem vores mange års erfaring har være med til at udføre både store og mindre opgaver. Ved at benytte os som din samarbejdspartner, kan du opnå en mere effektiv og gnidningsfri arbejdsproces for dit byggeprojekt.

Vores faglærte tømrer arbejder dagligt på både store og små byggeprojekter og har alle de rigtigt kvalifikationer i orden.

Vi assisterer f.eks. i forhold til:

Ønsker du en top professionel samarbejdspartner og gøre brug af vores mandskabsudlejning af tømrer i København og omegn, så tøv ikke med at kontakte os. 

Vi tilbyder altid et uforpligtende tilbud, hvor vi altid står klar til at bidrage til udførslen af dit byggeprojekt.

IMG_3291

God pris på mandskabsudlejning

Hos Stærkon får du erfarne og engagerede tømrer til dit byggeprojekt.

Vælger du mandskabsudlejning fra os, er du altid garanteret kompetent arbejdskraft, som er tilpasset efter dine krav. Det vi tilbyder dig, er mandskabsudlejning af tømrer af højeste kvalitet til en konkurrencedygtig pris. Vi er altid fleksible og kan træde til med kort varsel, når du har brug for ekstra mandskab inden for tømrerfaget.

Mangler du fleksibelt og motiveret arbejdskraft til dit næste byggeprojekt, så kontakt os allerede i dag og få en god pris på mandskabsudlejning. Sammen finder vi den bedste løsning for dig!

Indhent et tilbud


    Vi søger tømrer

    Vi tilbyder

    Vi forventer