Få mere plads med et anneks

Går du og drømmer om mere plads til familien, gæsterne eller noget helt tredje? Så er et anneks den rette løsning for dig.
Hos Stærkon har vi mere end 7 års erfaring med annekser, hvor vi har opført og leveret annekser til 100-vis af tilfredse kunder internationalt. Vi har sammensat branchens skarpeste team, som altid står klar til at hjælpe dig med at opføre dit drømme anneks, eller levere dig et af vores mange smukke designs.

Med et anneks har du et hav af muligheder for, at få plads til lige præcis det du ønsker. Det kan være at du har brug for et ekstra gæsteværelse, en hyggestue til dig og familien, et musikstudie, et hobbyværksted eller noget helt andet. Mulighederne er mange med et anneks, og med os som din foretrukne udbyder af anneks, hjælper vi dig med at realisere din drøm.
Uanset om du drømmer om en skræddersyet løsning eller blot ønsker et af vores pre-designede annekser, står vi klar til at hjælpe dig med den løsning, som er mest optimal i forhold til dine ønsker og behov.

Kontakt os allerede i dag og fortæl os nærmere omkring dine ønsker, så giver vi dig et uforpligtende tilbud på din opgave.

RING ELLER SKRIV FOR EN UFORPLIGTENDE SNAK OM JERES PROJEKT

Du kan også fange os på tlf. 91 67 33 63 eller skrive til os på: info@staerkon.com

Anneks efter dine ønsker og behov

Der kan være mange grunde til, at man gerne vil have et anneks ude i haven. Det kan være, at du har brug for nye rammer til at udfolde din kreativitet, hyggelige rammer til venner og familien, eller blot ekstra plads til overnattende gæster. Uanset hvad dit behov er, så er muligheder mange.

Vi tilbyder annekser af forskellige størrelser, både skræddersyet efter dine behov eller pre-designede annekser.

stock2

Hvad koster et anneks?

Prisen på et anneks kan variere alt efter, hvad dine ønsker og behov er. Her kan der bl.a. overvejes, om du skal have et anneks med toilet og bad, køkken, isolering, antal kvadratmeter, materialer mm. Disse parametre er med til at påvirke den pris, du vil få på dit anneks. Men uanset hvor store krav og ønsker du har til dit anneks, vil du hos os altid få professionel rådgivning, så du kan få den mest optimale løsning for dig.

Vi tilbyder dig både skræddersyet løsninger og standard annekser, som er designede af vores arkitekter. Uanset hvad dine behov er, anbefaler vi, at du tager kontakt til os og fortæller os nærmere omkring dine ønsker. På den måde kan vi give dig den mest præcise pris på dit anneks.

Kontakt os i dag og få et uforpligtende tilbud.

Indhent et tilbud


    Vi søger tømrer

    Vi tilbyder

    Vi forventer